Sökes

På den här sidan lägger vi in grejer som sökes.

Det kan vara en efterlysning av en häst, sadel sökes, medryttare sökes, häst sökes osv.

Information och bilder på det som sökes skickas till annika@sfhf.se


Sökes Frieser valack

Frieser valack sökes för uteritter, pass på volten och en och annan dressyr lektion eventuellt även körd men inget krav. Okomplicerad i hantering och minst inriden. Kan erbjuda ett kärleksfullt hem med stora hagar med många hästkompisar.

Kontakta: Frida Mowafi

Delfodervärd sökes

Delfodervärd sökes omgående pga graviditet
Frieser 8 år, står i Österhaninge söder om Stockholm.
Snäll att sko, duscha, hantera- men det är en hingst med det som det innebär. Supersnäll och säker vid all ridning, på bana och uteritt. Trafiksäker.
Delfodervärd för längre samarbete med seriöst avtal. Välorganiserat samarbete där det är fritt och som att ha en egen häst men stöd och hjälp finns att få av ägare vid behov. Regelbundna träningar står med i avtalet samt möjlighet till tävling.
Erfarenhet krävs men du behöver inte vara ”proffs”. Är du under 18år gäller samma men då ska du ha erfarna och engagerade föräldrar.
Som delfodervärd så delar du på allt med ridning, skötsel och uppgifter samt kostnader.
Hästen står i ett helinackorderings stall med ridhus och alla faciliteter, skrittande, dusch, fikarum, solarium. Vi mockar box och hage själva samt har en kvällsfodring varannan månad.
Fördel med körkort men det går att åka kommunalt.
Vid intresse, kontakta:
Maria Hjorth, 070 373 85 44


Frieser sökes

Valack eller sto sökes för allroundridning; AR, frihetsdressyr och uteritter i fokus.
Ej intresserad av tävling men regelbunden träning. Har körintresserad sambo som gärna hjälper till. Bör vara någorlunda okomplicerad i hantering och inriden. I övrigt öppen för förslag gällande ålder och utbildningsnivå. Erbjuder ett för alltid-hem varför matchningen är viktig.
Namn
Evelina Ohlsson
E-mail
evelina.ohlsson@gmail.com