Hästar säljes

På den här sidan kan medlemmar sälja sina frieserhästar!

Fyll i formuläret så kommer din hästannons upp här inom kort!

Bilder på till saluhästen skickas till annika@sfhf.se


Charlotte fan é Bütenmare född 15/3-2016

Ett ungt lovande sto för både dressyr och avel är nu till salu eftersom jag vill byta jobb och ort. Det betyder att jag inte kan ta med mig alla våra frieserhästar och därför erbjuder vi nu möjligheten att köpa Charlotte fan é Bütenmare.Charlotte fan é Bütenmare är en långbent och modern frieserhäst som sannolikt kommer lämpa sig mycket väl för dressyr.
Hon är efter hingsten Aan 416  som har det karakteristiska utseendet med lång böljande man.
Morfar är Beart 411 som även han är magiskt vacker och brukar kallas för den frieserhingst som är sinnebilden av hur en frieserhingst ska se ut.
Hennes mamma heter Moed och är precis som namnet indikerar ett modigt sto. Moed är den häst man hämtar om man behöver stöttning till en annan häst vid lastning eller dylikt.

Hovslagaren tycker mycket om Charlotte fan é Bütenmare som sköter sig så fint när det är dags för verkning. Hon är dessutom lätt att lasta då hon har åkt en del till och från beten och fått följa med till seminstation när hennes ”plastmamma” Famke JM Sport Model skulle insemineras. Vi köpte Charlotte för att ge FamkeJM möjligheten att vara mamma då hon inte blev dräktig. Tänkte att när det är dags för Charlotte att hitta en ny familj så ger vi någon chansen att få ett fint sto med bra stam för avel.
Vi hoppas att den som ska köpa Charlotte fan é Bütenmare är intresserad av frieserhästar på ett genuint sätt och kan tänka sig att kanske ta föl i framtiden. Om den som är intresserad av henne även kan tänka sig att rida dressyr på henne i framtiden ja då är vi ännu mer tillfreds med att sälja henne. Så hör gärna av dig och berätta om vilket hem du kan erbjuda Charlotte fan é Bütenmare. För det är viktigt för oss att hon hamnar i ett kärleksfullt hem där man genuint är intresserad av henne som individ även att hon har en bra stam och är en vacker häst.
Pris
69 000 kr
Namn
Catharina Carlsson
E-mail
catharina.carlsson@lnu.se
Telefonnummer
0709-489004